Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT София Младост

Адрес

Младост IV, ул. "Васил Радославов" 6, Бизнес парк София (зад Технополис)

Работно време

понеделник - събота: 10:00-21:00
неделя:10:00-20:00

SPORT DEPOT Младост предоставя и услугата "Поръчай чрез Viber или телефон, вземи от магазин". Свържи се на телефон: 0895 77 32 14

Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
 

Уважаеми клиенти, 
заповядайте в нашия магазин в Младост IV! 

Той е с площ от 2000 кв. метра, разположен е на два етажа. Магазинът разполага с безплатен паркинг. 

На етаж 1 на магазина можете да откриете огромно разнообразие на ТОП марки спортна екипировка adidas, Puma, Nike, Lotto, Reebok, Champion, Speedo

На етаж 2 на магазина можете да откриете всичко необходимо за туризма, екипировка за зимни спортове, туристически обувки, голям избор от фитнес уреди, както и необходимите за тях аксесоари.
...

Бъдете спокойни - с оглед вашата и нашата безопасност работим с пропускателен режим и при засилени хигиенни мерки. Носете своите маски и спазвайте необходимата дистанция!

Въведохме и роботизирана технология, чрез която се грижим за безопасността на всички наши клиенти. Тя гарантира, че всеки посетител на магазините ни носи маска и е с нормална телесна температура.

Още на входа иновативното устройство разпознава дали влизащият носи маска или не. Ако човекът няма маска на лицето, го призовава на глас да постави такава. След това то приканва клиента да застане пред него, за да измери температурата му и съобщава, ако тя е над 37 градуса. Ако температурата е под 37 градуса, човекът може да влезе в магазина.

Пазарувайте сигурно и спокойно!