Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

За DISTRICT

District е място, което те вдъхновява и ти помага да изглеждаш добре. District е не само магазин с неповторим стил и дух, в който може да намериш голямо разнообразие от обувки и кецове от топ марки. District е място, в което се разказват истории за градската мода, за ежедневния стил и комфорт. 

Ние сме млад екип, която вярва, че в България има достатъчно знания и креативен потенциал, за да можем да направим концепция, която да съперничи на най-големите световни имена. District е проект на фирма Sport Depot, която за 20 години се утвърди като най-голямата верига за спортни стоки на пазара.

Клиентите на District са новатори, модерно мислещи и с активен начин на живот. За тях елегантният стил и ежедневният комфорт са две части едно и също преживяване, което наричат свои собствен стил.

Ние построихме този нов свят за Вас!

В магазини District можеш да откриеш голям избор от класически кецове, спортни и ежедневни обувки от марките: adidas Originals, Nike, Jordan, Puma, Reebok, New Balance, Lotto Leggenda, Skechers, Vans, Converse, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Pepe Jeans, UGG, Helly Hansen, Caterpillar, Timberland..

Добре дошли в District!