Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Връщане и замяна

Уважаеми клиенти,
Поради извънредното положение и затруднената обстановка в страната, доставката на практите ще се извършва средно до 2-10 работни дни. Средно 7 работни дни са необходими за доставката на повечето от поръчките. В определени случаи, когато стоката се намира в отдалечени складове, е възможно да има забяване и над 15 работни дни.
Забавяне до 30 дни има и при връщането на пари при отказ на поръчка. Поради усложнената обстановка на работа за момента спираме услугата „Замяна на стока“. Ако даден клиент иска да замени стока, то той трябва да върне поръчаната стока, и да направи нова поръчка. Сумата от първата поръчка ще бъде възстановена.
Молим да ни извините и Ви благодарим за разбирането. Целият екип на DISTRICT работи неуморно на максимален капацитет с цел да успее да обслужи всички наши клиенти. Бъдете здрави!
 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА ПО ОНЛАЙН ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА

1.1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.

1.2. Цената, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата цена. Окончателната цената за доставка, се определя в офиса на куриера.

1.3. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка в срок не по-дълъг от 30 календарни дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката:

- на адрес: гр. София 1766, ул. Васил Радославов 6, Бизнес Парк София, сграда Спорт Депо, Интернет магазин District
или
- да направи подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка във всеки един от магазините на District. Пълен списък на нашите магазини: виж тук

 

2. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока Клиентът има право в срок до 30 календарни дни, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули.
Спорт Депо възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато:

-получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
-грешката е настъпила в резултат на наша вина;

2.1. Адресът за връщане на стоките е: гр. София 1766, ул. Васил Радославов 6, Бизнес Парк София, сграда Спорт Депо, Интернет магазин District. Връщането се допуска при следните условия:

2.1.1. Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от "Спорт Депо" АД електронен адрес за кореспонденция, в срок до 30 календарни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента/титуляра на сметката, телефон за връзка, лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката.

2.1.2. Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от "Спорт Депо" АД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава).

2.1.3. Когато връщането на продукт е за сметка на Спорт Депо АД това става задължително с куриерска фирма СПИДИ, а НЕ с произволно избран куриер от клиента.

 

3. Връщане на суми

3.1. Връщане на суми, платени с карта.
- При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането след попълнена онлайн форма за заявка - тук.

3.2. Връщане на суми, платени с наложен платеж.

3.2.1. В магазин на District.
- Връщането на суми, платени с наложен платеж може да се извърши във всеки един от магазините на District. Пълен списък на нашите магазини: виж тук

3.2.2. По банкова сметка или пощенски запис.
- Връщането на платени с наложен платеж суми се извършва след попълнена онлайн форма за заявка или на посочения от Спорт Депо АД електронен адрес за кореспонденция - тук. Заявката трябва да съдържа трите имена по лична карта, лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката. Връщането на суми може да стане и с пощенски запис като е необходимо трите имена по лична карта, точен адрес: град, пощенски код, улица или блок.

 

4. Срок за възстановяване на суми платени с карта или наложен платеж.

- Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Спорт Депо възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
- Спорт Депо не носи отговорност при попълнени неверни данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече забавяне на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.

 
Уважаеми клиенти, поради усложнената обстановка на работа в противоепидемична обстановка и текущото извънредно положение отпада възможността за "Замяна на продукт" считано от 16.04.2020г. Клиентът има опция за връщане на стоката срещу възстановяване на заплатената сума, а при желание за нов продукт трябва да направи нова поръчка през сайта ни. Остава в сила възможността за замяна на продукт на място в магазин при досегашните условия.

5. Електронни формуляри за връщане на суми може да попълните: тук

Преди да попълните формуляра "Възстановяване на сума"! Моля, изпратете Вашата пратка към нас на адрес:
гр. София 1766, ул. Васил Радославов 6, Бизнес Парк София, сграда Спорт Депо, Интернет магазин