ПОМОЩ - ПОРЪЧКА

ПОРЪЧКА

Първо трябва да избереш желаните продукти и да ги сложиш в своята количка. В детайлната страница на всеки продукт, който искаш да купиш, избери цвета (ако има такава възможност) и размера и натисни „ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА“. Следващата стъпка е да натиснеш бутона „КОЛИЧКА“ и след това „ПОРЪЧАЙ“. Тук е първото място да направиш преглед на желаните продукти и ако решиш да се откажеш от някой от тях, натисни „Премахни от количката“. Ако имаш онлайн ваучер или искаш да се възползваш от промокод, то в полето „ВЪВЕДИ КОД ЗА ВАУЧЕР“ въведи кода, натисни бутона „ПРИЛОЖИ КОДА“ и след това „ПРОДЪЛЖИ“.

В следващата стъпка, ако имаш регистрация, то личните ти данни, които вече си въвел, ще се генерират автоматично. Ще продължии към адреса, който, ако вече е въведен, също се генерира автоматично, а ти имаш възможност да го промениш или да добавиш нов.
След това избери начин на плащане според предпочитанията си и натисни бутона „ПРОДЪЛЖИ“. В последната стъпка от пазаруването ще имаш възможност да направиш преглед на въведените данни. Ако искаш да направиш промени по поръчката, можеш да го направиш на този финален етап, а ако не, то тогава натисни бутона „ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКАТА“. При успешна поръчка ще получиш имейл, а изпълнението ѝ можеш да следиш в профила си

Не, но на телефон 0701 90009 можеш да се свържеш с наш консултант, който да осъществи поръчката от твое име. При желание за поръчка свържи се с нас в работно време: понеделник - петък: 08:30 - 18:30, събота: 09:30 до 13:30 ч. За да генерира поръчка вместо теб, на консултанта са му необходими следните данни:

- име и фамилия на получателя;
- телефонен номер;
- предпочитан куриер – Спиди, Еконт или Европът;
- доставка до адрес или офис на куриер;
- адрес за доставка;
Споделените от теб лични данни ще бъдат използвани единствено за да отговорим на твоите запитвания и да изпълним поръчката. Услугата се предоставя от DISTRICT съобразно: - Общи условия за ползване: НАУЧИ ПОВЕЧЕ - Политика за защита на лични данни: НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Въведи кода в полето "Въведи код за ваучер" вдясно от списъка с избрани продукти в първата стъпка от финализирането на поръчката. След това натисни бутона „Приложи кода“. Продължи с оформянето на поръчката по обичайния начин.

Ако имаш повече от един подаръчен ваучер, можеш да въведеш кодовете последователно един след друг и тогава да продължиш към следващата стъпка.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Въведи кода в полето "Въведи код за ваучер" вдясно от списъка с избрани продукти в първата стъпка от финализирането на поръчката. След това натисни бутона „Приложи кода“. Продължи с оформянето на поръчката по обичайния начин.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Възможни са следните начини за плащане:

1. С наложен платеж - плащате на куриера при получаване на доставката;

2. Онлайн с кредитна или дебитна карта MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY;
Ако избереш да платиш с карта, след като финализираш окончателно поръчката, натискайки бутона ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКАТА, се отваря платежна страница на обслужващата ни банка, където да въведеш данните на твоята карта. Условията на плащане с карта виж тук.
При успешна транзакция ще получиш имейл за успешно плащане по твоята поръчка.

3. По банков път – кредитен превод по сметка:
IBAN: BG34UNCR96601086796507
титуляр: Спорт Депо АД,
банка: Уникредит Булбанк АД,
BIC/SWIFT/банков код: UNCRBGSF

За да се възползваш от опцията за плащане чрез банков превод, моля, свържи се с нас на телефон 0894568158.

Можеш да пазаруваш и стоки на изплащане, а как става това можеш да видиш в специално създадената категория.