Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

ПОМОЩ - РЕГИСТРАЦИЯ

РЕГИСТРАЦИЯ

Създавайки профил в сайта districthoes.bg:

- можеш да въведеш еднократно необходимата информация за поръчките си и след това лесно и бързо да ги осъществяваш;
- да проследяваш статуса на поръчките;
- да имаш информация за ваучерите си;
- да си сред първите, които научават за нови продукти, промоции и отстъпки.

Кликни на секцията „Профил“ в горния десен ъгъл на сайта districtshoes.bg. Попълни акуратно данните, които се изискват: имейл, име и фамилия, както и парола, и дай необходимите съгласия при регистрацията. Влез в имейла, с който си направил регистрацията. Там ще имаш автоматично генериран мейл от нас, отвори го и потвърди своята електронна поща чрез указания линк.

След това от профила си можеш да въведеш личните данни, предпочитан куриер и адрес за доставка или офис на куриера. Веднъж въведени, тези данни ще се генерират автоматично, когато правиш поръчка чрез профила си и така няма да се налага да ги попълваш отново. Можеш да допълваш и променяш данните чрез профила си или дори при поръчката, ако се налага.

Ако нямаш регистрация, в хода на поръчката ще бъдеш помолен да въведеш имейл и да се регистрираш.

Можеш и да се свържеш с нас, като ни намериш във Facebook и Инстаграм и наш консултант ще осъществи поръчката вместо теб.

Ето накратко как да поръчаш стъпка по стъпка във видео:

Ако не желаеш да си направиш регистрация, можеш да се свържеш с нас, като ни намериш във Facebook и Instagram и наш консултант ще осъществи поръчката вместо теб.