Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT София Люлин

Адрес

ж.к. Люлин, бул. "Джавахарлал Неру" 6, City Center Lyulin (над ресторант Happy)

Работно време

понеделник-събота: 10:00-21:00
неделя: 10:00-20:00

SPORT DEPOT Люлин предоставя и услугата "Поръчай чрез Viber или телефон, вземи от магазин". Свържи се на телефон: 0894 38 19 96

Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
 

Уважаеми клиенти, 
заповядайте в нашия магазин в „Люлин“!

Магазинът се намира в City Center Lyulin, над Happy Bar & Grill, в близост до метростанции „Люлин“ и „Западен парк“.

Площ: 1 100 кв. м 

В магазина ще откриете разнообразни решения и всичко необходимо за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска и туристическа екипировка, плувни аксесоари, екипировка за футбол, тенис, волейбол, водни спортове и много други. Най-новите колекции на adidas, Puma, Reebok, Nike, Lotto, Champion и много други известни марки се предлагат на изключително атрактивни цени.

Пазаруващите в SPORT DEPOT могат да се възползват от бонус програма за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България.     

Очакваме ви в спортен магазин SPORT DEPOT с хиляди идеи за спорт и свободно време и много изненади! 

Бъдете спокойни - с оглед вашата и нашата безопасност работим с пропускателен режим и при засилени хигиенни мерки. Носете своите маски и спазвайте необходимата дистанция!

 

Въведохме и роботизирана технология, чрез която се грижим за безопасността на всички наши клиенти. Тя гарантира, че всеки посетител на магазините ни носи маска и е с нормална телесна температура.

Още на входа иновативното устройство разпознава дали влизащият носи маска или не. Ако човекът няма маска на лицето, го призовава на глас да постави такава. След това то приканва клиента да застане пред него, за да измери температурата му и съобщава, ако тя е над 37 градуса. Ако температурата е под 37 градуса, човекът може да влезе в магазина.

Пазарувайте сигурно и спокойно!