Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT София Bulgaria Mall

Адрес

бул."България" 69, Bulgaria Mall

Работно време


понеделник-неделя: 10:30-21:00


SPORT DEPOT Bulgaria Mall предоставя и услугата "Поръчай чрез Viber или телефон, вземи от магазин". Свържи се на телефон: 0894 68 19 07

Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
 

Уважаеми клиенти, 

заповядайте в нашия магазин в Bulgaria Mall в София! 


Площ: 1 200 кв. м 

В магазина ще откриете разнообразни решения и всичко необходимо за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска и туристическа екипировка, плувни аксесоари, екипировка за футбол, тенис, волейбол, водни спортове и много други. Най-новите колекции на adidas, Puma, Reebok, Nike, Lotto, Champion, Speedo и много други известни марки се предлагат на изключително атрактивни цени. 

Пазаруващите в SPORT DEPOT могат да се възползват от бонус програма за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България. 

Очакваме ви в спортен магазин SPORT DEPOT с хиляди идеи за спорт и свободно време и много изненади! 

Магазинът се намира на етаж 2.
... 

Бъдете спокойни - с оглед вашата и нашата безопасност работим с пропускателен режим и при засилени хигиенни мерки. Носете своите маски и спазвайте необходимата дистанция.