Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT Пловдив MEGA STORE

Адрес

бул."Менделеев" 2 /Асеновградско шосе, срещу Homemax/, Retail Park Plovdiv

Виж на картата

Работно време
понеделник-петък: 10:00-20:00
cъбота-неделя: 10:00-19:00
Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
 

След мащабно реновиране и разширяване магазин SPORT DEPOT RTAIL PARK се превърна SPORT DEPOT MEGA STORE. Наслади се на още по-голямо разнообразие от спортни стоки на още по-голяма площ!Официално откриване на втория магазин SPORT DEPOT MEGA STORE е на 25 август. И по повод събитието в периода от 25-и до 27-и август 2023 година в магазина се провежда кампанията „-20% на всичко по случай откриването“*

Пловдив вeече е градът с най-много SPORT DEPOT магазини извън София, което акцентира и отразява значимостта му като спортен център. Освен реновацията към магазина е добавено и още пространство от над 1000 кв. м, което заздравява позициите на компанията и предлага на клиентите ни още по-широк избор от спортни продукти и услуги. 

В новия MEGA STORE в Пловдив клиентите ни имат възможност да се възползват от Shop in Shop концепция DISTRICT (магазин вътре в магазина) за лимитирана селекция сникърси и лайфстайл маратонки, която предоставя по-голямо разнообразие на продуктите и още по-забележимо пазарно пространство. 

SPORT DEPOT разширява мрежата си в България и с втория магазин от концепцията ABSOLUTE TEAMSPORT, който е в съседство на SPORT DEPOT MEGA STORE в Пловдив. Магазинът предлага на своите клиенти широка гама от футболни продукти и екипировка на водещи марки, които ще задоволят и най-изисканите нужди на футболистите и феновете на този спорт.


*Кампанията „-20% на всичко по случай откриването“ важи само в магазин SPORT DEPOT ПЛОВДИВ MEGA STORE в периода от 25 август до 27 август 2023 година. Акцията ще важи за артикули на редовна, ненамалена цена, както и за тези артикули, които са намалени с под 20%. В този случай като приоритет се взема по-високата отстъпка от 20%. При артикули, чието намаление е по-високо от 20%, приоритет е по-високият процент. Двете отстъпки не могат да се комбинират. За твое улеснение можеш да провериш промоционалната цена на всеки продукт, като се обърнеш към наш продавач консултант или директно на касата на магазина. Кампанията е валидна само в магазин SPORT DEPOT ПЛОВДИВ MEGA STORE и не може да се комбинира с други промоции, отстъпки и ваучери за отстъпки.