SPORT DEPOT Пловдив MEGA STORE

Адрес

бул."Менделеев" 2 /Асеновградско шосе, срещу Homemax/, Retail Park Plovdiv

Виж на картата

Работно време
понеделник-петък: 10:00-20:00
cъбота-неделя: 10:00-19:00
*07.07.2024 - отваряне в 11:00 ч.
Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
 

След мащабно реновиране и разширяване магазин SPORT DEPOT RTAIL PARK се превърна SPORT DEPOT MEGA STORE. Наслади се на още по-голямо разнообразие от спортни стоки на още по-голяма площ!Официално откриване на втория магазин SPORT DEPOT MEGA STORE бе на 25 август.

Пловдив вече е градът с най-много SPORT DEPOT магазини извън София, което акцентира и отразява значимостта му като спортен център. Освен реновацията към магазина е добавено и още пространство от над 1000 кв. м, което заздравява позициите на компанията и предлага на клиентите ни още по-широк избор от спортни продукти и услуги. 

В новия MEGA STORE в Пловдив клиентите ни имат възможност да се възползват от Shop in Shop концепция DISTRICT (магазин вътре в магазина) за лимитирана селекция сникърси и лайфстайл маратонки, която предоставя по-голямо разнообразие на продуктите и още по-забележимо пазарно пространство. 

SPORT DEPOT разширява мрежата си в България и с втория магазин от концепцията ABSOLUTE TEAMSPORT, който е в съседство на SPORT DEPOT MEGA STORE в Пловдив. Магазинът предлага на своите клиенти широка гама от футболни продукти и екипировка на водещи марки, които ще задоволят и най-изисканите нужди на футболистите и феновете на този спорт.