Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT Пловдив Markovo Tepe

Адрес

Пловдив,бул."Руски"№ 54,Мall Марково Тепе

Работно време

понеделник-неделя: 10:30-20:00

На 06.07.2021 г. магазинът ще отвори в 11.00 ч.
SPORT DEPOT Markovo Tepe предоставя и услугата "Поръчай чрез Viber или телефон, вземи от магазин". Свържи се на телефон: 0879 64 17 10

Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
 

Уважаеми клиенти, 
заповядайте в нашия магазин в Мall Markovo Tepe в Пловдив!

Площ: 605 кв.м. 

Клиентите на SPORT DEPOT ще имат голям избор от премиум марки като adidas, Nike, Reebok, Puma, Lotto, Champion, немските марки за туристическа и градска екипировка Jack Wolfskin и Lowa, италианската марка за обувки GriSport. Любимите марки Roxy и Quiksilver, предлагащи продукти както за градски условия, така и за зимни спортове също са част от портфолиото на магазин SPORT DEPOT Markovo Tepe.

Специализирани сектори за спортни облекла и обувки, туристически облекла, обувки и раници, аксесоари за тренировка и фитнес, както и детски сектор ще предложат на клиентите улеснение и удобство при избора и удоволствие от пазаруването.

Пазаруващите в Sport Depot могат да се възползват от бонус програма за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България.

Очакваме Ви в магазин Sport Depot с хиляди идеи за спорт и свободно време и много изненади!
 ... 

Бъдете спокойни - с оглед вашата и нашата безопасност работим с пропускателен режим и при засилени хигиенни мерки. Носете своите маски и спазвайте необходимата дистанция.