Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Тази зима градът ще бъде Ваш с CAT Footwear

 

Тази зима бъдете дръзки и смели с CAT Footwear! Уверени, че Вие също споделяте техните основни ценности, от марката се стремят да Ви предложат комфорт и самочувствие, докато вървите смело напред.

 

Стремежът, иновациите и силата дават възможност на CAT да разтърси всичко познато и да изненадва с невероятни неща всеки ден. Независимо дали сте уличен художник в Чикаго, студент в Бруклин, сърфист в Сидни или предприемач в България, от CAT виждат вашата вътрешна решителност да промените нещата, да движите Земята напред, а това е толкова завладяващо!

 

Всеки сезон екипът на марката работи, за да Ви поднесе по-добри и по-смели стилове, родени от духа на Земята. Огледайте се наоколо. Обърнете внимание на индивидуалностите, смелите каузи, ярките и запомнящи се стилове. Всеки от Вас е причина за напредъка на марката и връхлитащото ги вдъхновение всеки ден.

 

За CAT Вашата увереност е сила. Вашето поведение е броня. Вашата решителност е гориво. Няма задача, която да е твърде трудна. Няма предизвикателство, което да е непосилно. CAT Footwear - градът ще бъде Ваш!

 

Разгледайте последните предложения на марката в магазини DISTRICT и онлайн тук.