Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Обувките Nike Air VaporMax Evo: дизайнът им разказва историята на Air Max

Моделът Air VaporMax Evo на Nike чрез своя дизайн разказва историята на Air Max, като взема детайли от модели икони на бранда с популярната технология. От покриващите горната част елементи, през класически акценти до омекотяващия комфорт и стила от 90-те – тези обувки могат да се превърнат в любими за почитателите на Nike, защото обединяват онова, което ценят в Air Max през годините.

Почувствай комфорта и подчертай характерния си стил и визията с Nike Air VaporMax Evo. Дизайнерите им дръзко посягат към елементи от любими модели от последните три десетилетия и експериментират, като ги обединяват, а резултатът е впечатляващ.

Ако ги погледнеш отблизо, в тях ясно можеш да различиш черти от Air Max 90, Air Max 93, Air Max 96 II, Air Max Plus, Nike Tuned Max, Air Max Solas, Air Max 180+ and Air Vapormax 2020.

Air VaporMax Evo пренася най-доброто от миналото в настоящето. 

Отличителна характеристика на модела несъмнено е омекотяването VaporMax. Първоначално създадена за бегачи, тази технология се пренася в обувките за ежедневието, за да предостави удобство при ходенето.

Air VaporMax дебютира през 2017 година – 30 години след първите обувки с видима Air камера. С нея Air технологията изпълнява мисията си за леко, постоянно, дълготрайно омекотяване.

VaporMax запазва своята еластична форма, позволява на дизайнерите да използват още въздух спрямо предходни модели, а освен това се елиминира нуждата от традиционна междинна подметка от пяна.

В Nike Air VaporMax Evo междинната подметка VaporMax се разполага по цялата дължина на ходилото, за да ти даде усещането за леки обувки, с които стъпваш в комфорт.

А прецизно поставените гумени елементи я отделят от земята в ключови зони и допринасят за сцеплението.

Горната част на обувките комбинира синтетика и мрежеста материя. Върху нея освен популярния знак на Nike ще откриеш и новото EVO лого, което по свой начин напомня и отдава почит на моделите легенди Air Max.

По обувките са разположени и светлоотразителни елементи, защото те не могат да останат незабелязани по което и да е време на деня.