Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Мъжките обувки ROGER ADVANTAGE: комфорт в тенис стил за твоята градска визия

Швейцарският бранд On си сътрудничи с тенис легендата Роджър Федерер и създава обувки, сред които и вдъхновения от спорта на корта и готов за всеки ден модел ROGER ADVANTAGE. Дълги разходки в летните дни или танци до зори? Каквото и да избереш, можеш да му се довериш…Той е свеж и комфортен модел, с който да допълниш своята визия.

„Нашият дизайнерски екип бе безапелационен в създаването на вдъхновен от тениса модел, който да се представя толкова добре, колкото изглежда. От фините детайли на шева до усещането в края на динамичен ден - дадохме всичко от себе си, за да го направим както подобава“, казва Рут Хийнън, старши продуктов мениджър в On.

СТИЛЪТ Е ВПЕЧАТЛЯВАЩ…

Първото нещо, което вероятно забелязваш в тези обувки, е, разбира се, визията. Мрежестият език и системата за връзване добавят спортен стил и усещане за силно представяне. Изчистени линии, минимални, но прецизни шевове и матова текстура на горната част… Те насочват към богатото тенис наследство, до което On се докосва, благодарение и на сътрудничеството с Федерер. Но същевременно обувките допринасят за модерния градски стил, готови за улицата с визия, която да допълни твоя аутфит и да впечатлява.

И това е само на пръв поглед… А обувките носят и технология, която ще усетиш, уверено и енергично стъпвайки напред.

КОМФОРТЪТ ИДВА С ТЕХНОЛОГИЯТА 

Обуеш ли ROGER ADVANTAGE, не може да не усетиш вниманието при изработването на отделните елементи и съчетаването им, както и комфортът, който осигуряват. Конструкцията обгръща краката, за да създаде плътно прилягане.

Елегантната, мека на допир горна част от синтетична кожа предлага несравнима визия, но отговаря на високите стандарти за качество, които On винаги изисква, и улавя еконагласите на бранда. Обувките са леки, като оптимизирането на теглото води и до намаляване на въглеродния отпечатък на модела. А делът на рециклирания полиестер от използвания в обувките надвишава 65%.

А макар и незабележима, CloudTec® технологията допринася за осезаемо удобство. Това е същата технология, която On влага в обувките за бягане и чрез нея печели популярност. Докато опознаваш и преоткриваш улици и нови места в града и вървиш в крак с приятелите си, ще оцениш и приноса на Speedboard® елемента, който цели плавен преход от петата към пръстите на крака стъпка след стъпка.

Мокри тротоари или тревисти терени? Релефът тип "рибена кост" на подметката ти осигурява сцепление, за да вървиш уверено в унисон със своя стил.

Където и да те отведе денят, подчертай стила в града с ROGER ADVANTAGE на швейцарския бранд On.