Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Изрази себе си с обувките Club C в неонови цветове, създадени от Reebok и Cardi B

Неоновите цветове имат своите възходи и падения през годините и сега отново е техният момент. През 80-те години флуоресцентни потници, ярки клинове и цветни обувки господстваха на подиумите и заливаха улиците. Днес запознатите отново предричат доминация на неона в гардеробите на хората, отдадени на модата, така че старото е отново ново.

От акценти до аксесоари, неоновите цветове са нестихваща тенденция. Те постоянно биват преоткривани от дизайнерите, презентирани в социалните медии, защото хората намират начин да изразят себе си. Миналата година неоновата очна линия се превърна в хит в грима, а тази година неоновите лакове са изключително популярни. 

Включването на смели неонови детайли във външния вид е най-лесният начин да внесеш индивидуалност и забавление в своя ден. Ярки и крещящи през 80-те, със смели моменти през 2000-те и след това, тенденцията на неоновите цветове и днес е актуална.

Но с течение на времето тя се променя, променя се и начинът, по който хората избират и носят тази палитра. „Начинът, по който виждаме тази тенденция днес, е малко по-различен. Става въпрос повече за себеизразяване, смелост, енергичност", казва Мишел Бригс, старши мениджър по дизайна за цветове и тенденции в Reebok. 

Подборът на акцент или част от облеклото за себеизявление като например обувките може да бъде достатъчен, за да привлечеш вниманието. „Вместо неонови тонове от глава до пети, един цвят привлича вниманието и/или подчертава един компонент на външния вид“, казва Бригс. И обяснява, че това се нарича прилагане на цвят за фокусна точка, тоест една част от облеклото, често обувките, е в ярък цвят, а останалата е омекотена или неутрална, за да позволи на компонента да изпъкне. 

Ако си готова да изпробваш този стил, можем да ти предложим Reebok Club C, създадени с Cardi B основно в наситени, неонови цветове - зелено и ярко розово. Подобно на самата нея, те не могат да бъдат игнорирани. По думите на експерта на Reebok моделите са създадени за тези, които искат да изпъкнат, да бъдат смели, да бъдат забелязани.