Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дамската колекция adidas x Rich Mnisi: за смела визия в ярки цветове и абстрактни мотиви

adidas представя дебютна линия дамски облекла, създадени заедно с дизайнера от РЮА Рич Мниси. Модели от серията в градски стил можеш да откриеш в магазини DISTRICT и онлайн на districtshoes.bg.

Със смелия дизайн на облеклата Мниси почита корените си и културното наследство на етническата група цонга, която населява южните части на Африка.

Облеклата за атрактивна градска визия съчетават стил, цветове и функционалност, а подписът си Мниси оставя върху тях чрез различни акценти в дизайна. 

Мниси изразява задоволството си от представянето на съвместна колекция с adidas, определяйки марката като „емблематичен бранд“.

„Създадохме ярка, уникална колекция, която отрази моята любов към идеята за общност и наследство, индивидуалност и себеизрязяване“, казва той. 

Облеклата за града от колекцията са изработени от материи на основата на памука. С производството на своите изделия аdidas насърчава отглеждането на памук по стандартите за устойчиво развитие.

Моделите от съвместната колекция на adidas и Рич Мниси съчетават смели животински щампи, ярки и наситени цветове и абстрактни мотиви, които заедно разказват вълнуващата история за произхода и наследство на дизайнера.