Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

adidas Originals представи жестока нова версия на ретро модели баскетболни обувки

Този сезон adidas Originals, марката пионер в спортното облекло, предназначено за улицата, представи нова версия на класическия баскетболен модел EQT.

 Основана през 2001 г., лайфстайл марката е известна с отдадеността си към иновацията в продуктите и със способността си да филтрира креативността и куража от игрищата и спортните зали през погледа на съвременната младежка култура.

Сега тя отново е вдъхновена от емблематичната за 90-те години на миналия век гама и пренася отличителния дизайн на линията в нов баскетболен контекст, създавайки високия силует EQT BBall.

 Отличавайки се със скулптуриран силует, вдъхновен от дизайна на ретро модели баскетболни обувки, EQT BBall е проектиран с тъкана мрежа и текстуриран велур. А специално излетите TPU панели в областта на петата и предната част осигуряват допълнителна стабилност.

Класическите EQT елементи – интегрираният символ на трите ленти, трите линии на подметката и бродерията на петата в типичното EQT зелено, припомнят връзката на обувката с гамата EQT. Така резултатът е силует, който издига един от най-забележимите модели на adidas до изцяло ново ниво.

 Разгледайте всички предложения на марката в магазини DISTRICT.