Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

DISTRICT Пловдив MEGA STORE

Адрес

бул."Менделеев" 2 /Асеновградско шосе, срещу Homemax/, Retail Park Plovdiv

Виж на картата

Работно време
понеделник-петък: 10:00-20:00
събота-неделя: 10:00-19:00
Контакти
   

Нова DISTRICT точка очаква пловдивчани и гостите на града под тепетата. Тя е изградена на принципа магазин вътре в магазина в SPORT DEPOT MEGA STORE в Пловдив. След мащабно реновиране и разширяване нашият най-голям магазин в града под тепетата – SPORT DEPOT RETAIL PARK, се превърна в SPORT DEPOT MEGA STORE

Официалното откриване на DISTRICT ПЛОВДИВ MEGA STORE е на 25 август. В периода от 25 до 27 август DISTRICT ПЛОВДИВ MEGA STORE очаква своите клиенти с кампанията „-20% на всичко по случай откриването“*.

В новия магазин DISTRICT се предлага премиум селекция спортни обувки от марките adidas, Nike, Puma, Reebok, Skechers, Converse, New Balance, Guess, Dr. Martens, Pepe Jeans, Lacoste, Fila и много други модерни градски и спортни обувки. 

Магазин DISTRICT е с неповторим стил и дух, а специално подбраната селекция от обувки вдъхновява и помага за ежедневния стил и комфорт.


*Кампанията „-20% на всичко по случай откриването“ важи само в магазин DISTRICT ПЛОВДИВ MEGA STORE в периода от 25 август до 27 август 2023 година. Акцията важи за артикули на редовна, ненамалена цена, както и за тези артикули, които са намалени с под 20%. В този случай като приоритет ще се взема по-високата отстъпка от 20%. При артикули, чието намаление е по-високо от 20%, приоритет ще е по-високият процент. Двете отстъпки не могат да се комбинират. За твое улеснение можеш да провериш промоционалната цена на всеки продукт, като се обърнеш към наш продавач-консултант или директно на касата на магазина. Кампанията е валидна само в магазин DISTRICT ПЛОВДИВ MEGA STORE и може да се комбинира с други промоции, отстъпки и ваучери за отстъпки.Акцията не важи онлайн на sportdepot.bg.