Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Обувки Air Vapormax 2021 FK: Nike преплита технологии и устойчивост в оригинална визия

Леки, като усещане - меки, като визия за Nike – обичайна, за гардероба ти – оригинална, а за градския ти стил – до голяма степен универсална. С други думи обувките AIR VAPORMAX 2021 FK. Те носят и послание за устойчивост и екосъобразност, защото 40% от тях като дял от теглото са от рециклирани материали.

Създадена първоначално за обувките за бягане, камерата VaporMax 2 Air, е изработена от рециклирани материали и покрива цялата дължина на ходилото, за да ти предостави комфорт при стъпване и омекотяването, което очакваш от Nike и новите AIR VAPORMAX 2021 FK

Когато оригиналният Nike Air Max дебютира през 1987 г., това е първата обувка с голяма, видима камера с въздух. През 1997 г. Air Max 97 развива технологията с въздушна камера по цялата дължина на подметката. Следват още и различни стъпки, за да се стигне до скока Nike Air VaporMax през 2017 година, с който в пълна степен се изпълнява мисията на Air – за леко, постоянно дълготрайно омекотяване.

Air VaporMax действа като самостоятелна подметка, поддържайки своята еластична форма, позволява на дизайнерите да използват още въздух спрямо предходни модели, а освен това се елиминира нуждата от традиционна междинна подметка от пяна.

Детайлите от гума Nike Grind в AIR VAPORMAX 2021 FK са поставени за сцепление и издръжливост.

Nike Grind сама по себе си е устойчива иновация, тъй като за суровина за нея се използват стари гумени подметки и други материали, които се преработват. Хиляди тонове от тази гума е вложена в продукти на партньори на бранда, както и в някои Nike модели.

А в горната част на обувките AIR VAPORMAX 2021 FK e Flyknit тъканта, в която също са вложени рециклирани материали но са запазени познатите характеристики. Дизайнерите използват прецизен дигитално проектиран процес на плетене със структури с различна плътност, а след това горната част преминава през процес на формоване, за да следва в оптимална степен анатомичните извивки на стъпалото. Flyknit дебютира на Игрите в Лондон преди близо десетилетие и оттогава се развива.

Прецизната изработка на текстила освен че допринася за намаляване на теглото на обувките придава нужната еластичност и прилягане, за да поддържат те комфортно краката и едновременно с това да са проветриви.

Яката на AIR VAPORMAX 2021 FK приляга по глезена, а TPU елементът, който също е от рециклирани материали, както и безпогрешно разпознаваемото лого на Nike допълват дизайна, който не може да бъде отминат, без да прикове погледа.