Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Забавна и игрива колекция обувки и облекла? Converse x Peanuts

Чарли Браун, Снупи и компания "се забавляват" върху обувки и тениски Converse

Американският бранд Converse обединява сили с легендарните рисувани герои от поредицата Peanuts, за да предложи игрива и забавна колекция обувки и тениски. В магазин DISTRICT PARADISE CENTER и онлайн на districtshoes.bg можеш да намериш дамски и детски модели от лимитираната серия.

Знаменитата поредица карикатури Peanuts очарова, забавлява и кара не едно поколение да се замисля върху различни проблеми. От 1950 до 2000 година авторът ѝ Чарлс Шулц създава и сам рисува поредицата, която се превръща в една от най-влиятелните в историята.

Чарли Браун, Снупи и компания се появяват в стотици вестници, на страниците на книги, както и в киното и телевизията, „проговарят“ на 21 езика и добиват популярност в 75 страни по света. През втората половина на 20 век „фъстъците“ стават любимци на десетки милиони читатели и почитатели на карикатурите и рисуваните истории.

Converse ни среща с любимите герои със своите модели от колекцията ConversexPeanuts. В магазин DISTRICT PARADISE CENTER и онлайн на districtshoes.bg можеш да намериш дамски и детски обувки и тениски от лимитираната серия със знаменитите рисувани герои.

Модели CHUCK TAYLOR се превръщат в платна и утвърждават за пореден път статута си на легенда, приютявайки „фъстъците“.

Героите от поредицата отскачат за игра и почивка и върху памучни тениски Converse.