Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

VANS X SPONGEBOB – колекция обувки за фенове от всички възрасти

Vans и Nickelodeon обединяват усилия и създават колекцията SpongeBob SquarePants за феновете от всички възрасти.

Зад селекцията застава и блести дизайнерката от Ню Йорк Санди Лиян, чийто характерен стил не може да остане незабелязан в продуктите. Обувки от колекцията VANS X SPONGEBOB можеш да откриеш в магазин DISTRICT в столичния Paradise Center.

Енергичен и оптимистичен, Спондж Боб е анимационен любимец на малки и големи заради позитивната си нагласа във всяка ситуация, заради това, че не се разделя с усмивката си, а смехът му е заразителен. Вместо да възприеме логичния подход към ежедневните предизвикателства, Спондж Боб подхожда към живота по нетрадиционен начин.

Независимо дали търси най-добрата шпатула, за да усъвършенства техниката си за обръщане на бургер в „Хрупкавия рак“, или просто се разхожда с най-добрия си приятел Патрик добрите намерения на Спондж Боб и пламенния му и ентусиазиран подход към живота обикновено създават хаос в подводния му свят и са в основата на 13-те успешни сезона и популярността на комичния рисуван сериал, отличен с множество награди.

Санди Лиян е почитателка на известната анимация още от детството си, а носталгията, любовта и вдъхновението ѝ обричат Спондж Боб на звездна слава и в градската мода.

Санди Лиян стартира своята модна линия, след като се дипломира през 2013 година. Тя е вдъхновена от корените си и своите баби от нюйоркския Чайнатаун, където баща ѝ държи ресторант. Младата дизайнерка намира у баба си и своя първи модел. За сайта си я снима облечена в различни модели и големите палта, превърнали се в разпознаваеми за Санди Лиян. Създадените от нея облекла понастоящем се продават в повече от 50 магазина по света, включително и такива на големи известни вериги.

А след шеметния си успех, се отдала и на предизвикателството да участва в създаването на забавната, цветна и интересна колекция VANS X SPONGEBOB.