Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Stan Smith Forever: adidas пресъздава класиката с мисъл за природата и бъдещето

Обувките Stan Smith се променят. Емблематичната визия и усещането се запазват, но устойчивият метод на създаване отваря нова глава в историята им. adidas представя Stan Smith Forever.

От десетилетия моделът Stan Smith определя каква трябва да бъде обувката с атлетична, изчистена, спортна визия. С неподвластен на времето дизайн силуетът остава почти непроменен в продължение на повече от половин век.

Настоящият модел е крайъгълен камък по пътя на бранда към ново поколение от устойчиви продукти и амбициозната цел за слагане на край на пластмасовите отпадъци.

Stan Smith Forever са представени в различни варианти, като запазват своята знакова визия. Моделът обаче се превръща в своеобразно платно, върху което германската марка ще чертае плановете за устойчиво бъдеще.

Горната част на обувките е изработена, като в нея са вложени висококачествените рециклирани материали от серията adidas PRIMEGREEN. Подметката също е със съдържание на рециклирани материали. Принтовете на моделите са различни, като единият черпи вдъхновение от опазването на природата и грижата за планетата, а другият обръща внимание на историята и наследството на adidas Originals.

Обувките Stan Smith са представени от актрисата Лили Гелева. Тя е любителка на градския стил. Талантът ѝ блести и на телевизионния екран, и на театралната сцена, и в музиката. Но артистичният почерк личи и в ежедневното облекло. Лили се наслаждава на градската и на природната красота, затова в избора си на облекло високо цени екосъобразността.