Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Серията PUMA x VOGUE: спортна естетика и класически стил

Германският спортен бранд PUMA и легендата в модния свят VOGUE отново си партнират, за да създадат дамска колекция, вдъхновена от света на модата и спорта. Моделите от серията PUMA x VOGUE, които можеш да намериш в магазини DISTRICT в София и Пловдив и онлайн на districtshoes.bg, са с изчистени линии и класически и функционални спортни силуети.

PUMA и VOGUE обявиха партньорството си през лятото с представяне на подходящи за сезона модели. „От 1892 г. насам Vogue символизира модата, показвайки тенденциите от миналото и настоящето и оформяйки тези от бъдещето“, каза тогава Хайко Десенс, глобален творчески директор на PUMA. От VOGUE пък през август изразиха своето вълнение от партньорството и направиха своеобразен анонс, че то ще бъде продължено с втора серия от колекцията. Уилоу Линдли, директор „Аксесоари и сътрудничество“ на VOGUE, каза, че моделите съчетават спортната естетика с непреходния, класически подход към стила, характерен за VOGUE.

И през декември новите модели от колекцията PUMA x VOGUE потвърждават това. В магазините ни и онлайн те очакват суитшърти със свободни кройки и комфортни долнища, както и класическия модел обувки PUMA Suede. Подбраната палитра от цветове подчертава класическия дизайн, в който намират място и разпознаваемото лого на VOGUE, и знакът на PUMA.