Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

С нова перспектива: Puma претвори класическия модел Mirage

Спортната компания Puma представя Mirage Mox. Брандът претвори класическия модел в характерния Futro стил и даде на познатия силует нова, съвременна визия в градски стил.

Mirage Mox притежава някои отличителни черти на обувките за бягане от 90-те, които са актуализирани и модерно „опаковани“.

Mirage е част от семейството на Puma вече близо половин век. Първоначално стъпва на пазара като лекоатлетически модел, а през 90-те излиза по улиците като леки обувки за джогинг с изразена EVA подметка. 

Днешният дизайн с Futro визия дава на обувките нова перспектива за градската мода. Mirage Mox черпи вдъхновение от света на електронната музика и диджеите, претворено в палитрата и привличащ вниманието микс от материали и футуристични елементи.

Емблематичният покриващ елемент в предната част на обувките препраща към оригинала, отдавайки почит на историята на модела, но е преработен така, че ретро вибрациите да са с мярка и стил. TPU детайлът при петата и ярките цветни акценти добавят нови нюанси към класическия силует. 

Внеси още цвят и комфорт към своя гардероб, довери се на Puma и новия Mirage Mox!