Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

PUMAXBRITTO: комфорт и творчество в градския стил

Спортната компания Puma и известният бразилски художник Ромеро Брито обединиха своя творчески потенциал и създадоха продукти, които радват окото с богатство от цветове и въображение, като в същото време запазват представянето си.

Ромеро Брито е основател на движението Happy Art Movement. Той пресъздава в цветовете и формите на своята естетика любов, надежда и щастие. От изкуството му блика оптимизъм, който се отразява във всеки докоснат от него предмет. 

PUMA и BRITTO споделят общата цел да носят на хората забавление и щастие“, казва Лукас Видал, изпълнителен директор на брандовете BRITTO® и Romero Britto Fine Art, и допълва: „Заедно те обединят творчеството Happy Art на Брито и иновативния и популярен дизайн, с който е известна марката Puma, за да създадат потребителски продукти, които радват хората. Както казва Ромеро Брито, изкуството е твърде значимо, за да не го споделиш“.

В колекцията PUMAXBRITTO са включени редица продукти, между които и обувки със свежа визия. Във фотосесията за представянето им, направена това лято, се включва и самият Брито с обувки в оранжеви и лилави нюанси.

„Сътрудничеството с един от най-популярните съвременни брандове беше невероятно и вълнуващо преживяване“, признава Брито. 

Сред обувките, които запечатват оптимизма в творчеството на Брито, са RS-Connect и Basket. Те впечатляват със забавна визия и усещане благодарение на палитрата от цветове и щампи.

В магазини DISTRICT и онлайн на districtshoes.bg можеш да откриеш моделите RS-Connect и Basket от колекцията, които се различават като модели и визуален подход, но предоставят неизменен комфорт.

Обувките RS-Connect са с дизайн, вдъхновен от емблематични модели за бягане и върху горната част от мрежеста материя и велур Брито и Puma смело използват ярки, слънчеви цветове.

При Basket модела на фона на бялата горна част от синтетична кожа и шитата подметката в контрастен цвят изпъкват игривите принтове по езика, като ярко изразеният акцент хваща окото с впечатляващия ефект.