Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Поп певицата Дара - посланик на германския бранд Puma

Германската компания за спортни облекла и екипировка Puma привлече в своя отбор от посланици на бранда българската певица Дара, за да вдъхнови и да достигне до повече млади хора в Югоизточна Европа.

Само на 17 години Дара стана изключително популярна у нас, с участието си на финала на шоуто за таланти X-Factor през 2015 година. Изпълнителката подписа със звукозаписната компания Virginia Records, а през последните години редица нейни песни се превърнаха в хитове. Сред тях са „Thunder”, „К‘во не чу”, „Родена такава”, „Darbie”, а парчето ѝ "Mr. Rover" се сдоби с международна слава, след като корейската звезда KAI пусна своя версия.

Младата певица подчертава, че Puma има невероятни продуктови предложения за дамите, с които те да покажат увереност и стил. „Вълнувам се да се присъединя към силните жени, които са част от семейството на Puma от посланици и спортисти“ казва Дара.

С хиляди последователи в социалните мрежи Дара е една от най-популярните певици в момента в България и се превърна в инфлуенсър за младите хора в страната. 

За първата си фотосесия като посланик на Puma Дара избра емблематичното черно яке T7 и обувки от известната дамска серия MAYZE

Puma не спира да привлича местни звезди в различни държави, които да допълнят на локално ниво корпоративната стратегия на бранда и като нейни посланици да допринесат за популярността на бранда и продуктите му. Миналата година компанията подписа с поп звездите Теодора от Сърбия и Елени от Гърция.