Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Обувките PUMA TRC: вдъхновение от ретро модели, модерен дизайн, неизменно удобство

Обувките от серията TRC на германския бранд PUMA черпят вдъхновение от ретро модели, но демонстрират futro дизайна на бранда и впечатляват с визията и цветовете. В магазини DISTRICT в София и Пловдив и онлайн на districtshoes.bg можеш да намериш мъжки и дамски модели от линията PUMA TRC.

Тe са вдъхновени от моделите за бягане от 90-те със знаменитата технология Trinomic. Още преди три десетилетия спортните обувки с Trinomic технологията са с дизайн, съсредоточен върху омекотяване, гъвкавост и стабилност. Тези три елемента, превърнали се в задължителни предимства, са представени от триъгълното лого. PUMA TRC линията е в съвременен стил, а обувките напомнят за своите предшественици. Названието на дизайна futro e от фразата „future meets retro“ („бъдещето среща ретрото“).

Обувките по своеобразен начин отбелязват силата на колектива да постигне повече от индивида, като това е заложено в съчетанието на тъканите . Комбинацията от материали в горната част привлича вниманието, като върху мрежестата материя майсторски са поставени елементи от велур, при петата има рамка от синтетична кожа или велур. Обувките са с омекотяваща междинна подметка, адаптивна подметка и конструкция, осигуряваща стабилност, напомняйки за ретро моделите.

При мъжките обувки абстрактният принт и цветово съчетание на модела TRC Blaze Lava и по-семплата, но ефектна комбинация от синьо, жълто и бяло в модела TRC Blaze SPXP могат да освежат всяка визия за града. Пастелната палитра на дамските обувки TRC MIRA Dimensions, създава енергично съчетание, омекотява силуета и подчертава искрящото TRC лого, поставено върху модела, кръстен на едноименната звезда от съзвездието Кит.

Леки, удобни, хващащи окото – модели от линията PUMA TRC те очакват в магазини DISTRICT в София и Пловдив и онлайн на districtshoes.bg.