Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Обувките Nike Air Max 270: комфорт, стил и визия за твоя ден

Обувките Nike Air Max 270 дебютира на пазара преди пет години, вдъхновени от легендарни предшественици, и със своя комфорт и естетика бързо се превръщат в любим модел на мнозина. Малцина вероятно знаят любопитни факти за един от най-младите членове на семейството на Nike Air Max, който още с появата си пише история.

Nike Air Max 270 са първите обувки с видима Air камера, насочени изцяло съм ежедневния комфорт. За Air Max моделите не е новост да се появяват и по улиците, допълвайки ежедневни визии. Но подчинени на високите стандарти на Nike, Air Max 270 са модел пионер при съчетанието на технологии и дизайн за създаването на обувки, които да внесат удобство в рутината на деня.

Nike представя Air Max 270 в началото на 2018 година и обувките, вдъхновени от Air Max 93 и Air Max 180, хващат окото със своята видима полупрозрачна Air камера.

Именно на 270-градусовата видимост на Air камерата те дължат името си. Освен това Air камерата е впечатляваща и с височина от 32 мм - най-високата при първата поява на обувките. По този показател обаче Air Max 720 ги изпреварват с 6 мм година по-късно.

Любопитна подробност е, че една от първите знаменитости, обула Air Max 270, е звездата от американската NBA (Национална баскетболна асоциация), а понастоящем играч на Brooklyn Nets Кевин Дюрант.

Обувките са създадени за да бъдат носени ден след ден, но стъпили на опита и експертизата на Nike, могат да са удачен избор за повече физическа активност. 

Max Air 270 може да ти предостави ненадминат комфорт през целия ден. Материята в горната част съчетава текстил и синтетика, а конструкцията обгръща краката като чорап за персонализирано прилягане. Омекотяването е поверено на комбинация от пяна и Air камера, а гумената подметка добавя сцепление и издръжливост. 

Но тези характеристики са само част от причините Air Max 270 да са популярни. Несъмнено за славата им допринася и дизайнът с плавни линии и изчистена естетика, подчертаващ това, което на пръв поглед откроява модела – тяхната Air камера.

Обувките Nike Air Max 270 излизат на пазара на 1 февруари 2018 година и досега печелят почитатели с комфорт, стил, визия. Модели Nike Air Max 270 можеш да намериш в магазини DISRICT и онлайн на districtshoes.bg.