Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Новите Converse: толкова познати и различни

Със сигурност познаваш обувките Converse. Повече столетие те са синоним на градския стил, променят се с него, улавяйки и пречупвайки новите тенденции, без да изменят на своята идентичност, превърнала ги в емблема.

Converse дебютират на баскетболното игрище преди повече от сто години благодарение и на звездата по онова време Чък Тейлър, който има немалък принос в техния дизайн - именно той измислил кръглото гумено уплътнение в горната част на обувката, което да предпазва от удари и контузии, и помогнал моделът да стане по-гъвкав и удобен. След това не само спортисти, но и хора на различна възраст и с разнообразни професии – от учениците до актьори – носят обувките Chuck Taylor All Star. Експанзията на Converse в професионалния и колежанския спорт и превръщането на обувките в любими на редица известни личности от музиката и киното размиват границите между мода и спорт и превръщат обувките в икона на градския стил. 

А това, че обувките се превръщат в легенда до голяма степен се дължи на факта, че не изневеряват на дизайна и качеството откакто са създадени. За да са актуални и комфортни, залагат и на иновациите в материалите, както и на съвместни колекции с различни артисти. А също така провокират почитателите на марката с креативни решения. 

За новия сезон обувките Chuck Taylor на Converse грабват с материали, които ви потопят комфорт – всеки ден, по цял ден. И в същото време да ви позволят да покажете и подчертаете своя стил. 

Сред новите модели, които предлага веригата District, освен познатия дизайн и удобство за меките есенни дни, ще намериш и обувки, подходящи за динамичното време и за прехода към зимата.

Моделът мъжки обувки Chuck Taylor All Star All Terrain е идеално решение за есенните дни с динамично време. Обувките са с висок профил и кожена горна част, която е водоустойчива, а връзките позволяват влагата да се изпарява. Топлата подплата и не на последно място новата подметка за добро сцепление няма да те подведат в студените дни. И въпреки иновациите моделът грабва с емблематичната разпознаваема визия, която не можеш да подминеш. Моделът Chuck Taylor All Star All Terrain се предлага в черен и кафяв цвят.

Изправи се смело срещу предизвикателствата на времето в следващите месеци. Класическите Chuck Taylor All Star са обновени, за да поемете към зимата със стил. Този дамски хибрид между спортна обувка и бота е снабден GORE-TEX и мека и топла подплата. Подметката е релефна, за да ти осигури добро сцепление, а следователно и стабилност. Моделът е с висок профил и система на връзките като на туристически обувки за оптимално прилягане и удобство.

Комбинация от модерно и практично: колкото повече се вглеждаш в този дамски модел, толкова повече ще те очарова. Той съчетава емблематична визия, която марката пази като наследство от миналото си в баскетбола с редица нововъведения като осъвременения дизайн, смесица от материали в горната част и светлоотразителни елементи. Моделът е създаден така, че да се обува и събува лесно, а едновременно с това осигурява стабилност с подметката за оптимално сцепление и система на връзките, характерна за туристическите обувки.

Мъжките Chuck Taylor CX са с динамична, еластична горна част, която допринася за удобството. Иновативната за бранда междинна подметка от пяната филон омекотява и подкрепя всяка крачка. А подметката е проектирана да предоставя нужната гъвкавост и адаптивност при стъпването.

Същото удобство, същия дизайн но с поглед към бъдеще без отпадъци – това е посланието зад тези дамски Chuck Taylor All Star. От Converse са заложили на рециклираните материали и с подходили в производството на този модел, съблюдавайки устойчиви модели и технологии. 48% от горната им част е микс от рециклирани материали – памук и полиестер. А и връзките са „в тон“ – и те са от рециклиран полиестер. Производството на други детайли и материали като гумата например също е съобразено с общата идея.

Обувайки чифт Converse, ти създаваш оригинален стил, който подчертава идентичността ти. Тези обувки винаги изглеждат страхотно, защото ги носиш ти!