Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Новите Converse: познати силуети, нови визии и (не)разказани истории

Пролетта несъмнено обръща погледа ти към нови обувки и вероятно търсиш познат силует, закачливи детайли и чифт, който да разкаже история, твоята история. Converse определено има какво да ти предложи – легендарните Chuck, но за новия сезон с нова, интересна визия.

Всяка пролет марката Converse празнува женствеността чрез свои модели обувки. Тазгодишната колекция My Story е вдъхновена от млади, смели и независими жени, които доказват с действията си, че дамите са истински лидери. Класиката Converse се превърна в платното за изискани дизайни, създадени от жени. Колекцията се състои от икони от Converse - Chuck 70, Chuck Taylor All Star и Chuck Taylor All Star Platform.

Всеки от моделите е украсен с различни версии на надписа „Моята история“, което напомня, че различни истории – разказани и неразказани, се крият зад всеки от тях. Селекцията придава по свой начин цвят и значение на думите и те насърчава да разкажеш своята история.

Класически Chuck с всички характеристики, които добре познаваш, но освен функционалностите, моделът разкрива и емоции. Дамите могат да заложат на обувките от серията Made with Love, които не просто са направени с любов, но това е и посланието на тях, допълнено от закачливи сърца.

А защо силуетът да не е подчертан от класически цветове? При Chuck Taylor All Star Move в черно и бяло именно това е постигнато. Контрастът подсилва визията, като едновременно с това оставя място за екстперименти и изразявне в облеклото.  

В мъжкия Chuck 70 пък на пръв поглед можеш да видиш, че марката се фокусира върху цвета. Емблематичният дизайн е обогатен с детайли под формата на ленти. Здрава горна част, подсилена подметка и несравним стил и поглед към детайла те кара да го избереш за своята колекция Converse.

All Stars е международна общност от млади художници и активисти, създадена от марката Converse. Членовете на All Stars вдъхновяват марката със своята креативност и постижения, а брандът се превръща за тях в платформа, чрез която могат да достигнат до широка публика.