Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Новите adidas OZWEEGO – свеж поглед към adidas емблемата на градския стил

Вдъхновен от 90-те, новият модел OZWEEGO пренася стила в ново измерение. Емблематичният силует се комбинира с удобството и интересна, смела визия, за да е с теб в напрегнати дни, да те отвежда към емоционални моменти и да те придружава, докато се наслаждаваш на градските пейзажи.

Съвременният OZWEEGO е свеж, закачлив поглед към оригинала, като дизайнерите са запазили отличителните черти на модела от края на 20-и век. Зад легендарния дизайн с изразена подметка и хващащ окото панел са вложили утвърдени технологии и са заложили на лекотата.

Горната част обгръща крака в текстил, синтетика или комбинация от двете над лека EVA междинна подметка. За допълнително удобство и омекотяване adidas Originals интегрира познатите технологии adiPrene и adiPrene+. adiPrene пяната абсорбира оптимално удара при приземяването на крака, а еластичният елемент adiPrene+ в предната част подпомага прехода при стъпване.

OZWEEGO са доказателство за дързостта и творческия дух, присъщи на adidas Originals. Вдъхновена от богатото спортно наследство на adidas – водещ световен бранд за спортни обувки и облекло, adidas Originals е марка, дебютирала през 2001 година, акцентирайки върху градската мода. С богат архив подръка, тя продължава да се развива, следвайки завета за продуктови иновации, креативност и смелост. Облеклата и обувките adidas Originals са разпознаваеми не само с емблематичното лого, но и заради неповторимия стил.