Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Нови модели Converse – комфорт и смела естетика

Иновации, променен силует и естетически пропорции предлагат новите Converse, за да те очароват с комфорт и визия. Не е достатъчно просто да погледнеш моделите Run Star Motion и Chuck Taylor All Star CX, трябва да ги обуеш, за да усетиш удобството. А после вероятно няма да се разделяш с тях. 

Те са поставени на основата на иновации, насочени към комфорт и лекота, които трансформират езика на дизайна на марката функционално и емоционално.

От екипа, разработил моделите, обясняват, че иновациите произтичат и от философията на бранда. При всеки модел комфортът се разглежда на две нива – функционално и емоционално. Така освен визията, която за любителите на марката навява емоции, спомени, носталгия и усмивки, удобството при ходене се осигурява от характеристиките на моделите като пяната CX, която вече е позната.

"Първоначално целта зад CX беше да създадем иновация в отговор на това, което научаваме от хората за Converse: те обичаха нашата марка и продукт, но смятаха, че ни липсва комфорт", казва Фил Русо, вицепрезидент по дизайна и иновациите.

„Това ни мотивира да им дадем подобаващ отговор. И ни позволи сега да продължим още по-нататък в естетиката. Когато създаваш продукти, които имат невероятна комбинация от функционалност и емоционалност, ти по естествен път стигаш до този свеж дизайнерски език“, допълва той при анонсирането на моделите по-рано тази година.

По думите на Брандис Ръсел, вицепрезидент по разработване на обувки и мърчъндайзинг, фокусът е върху няколко ключови компонента. „Единият е комфорт за краката. За да го получим, ние обръщаме внимание на нашите видове пяна и формулите за нея. Това, което екипът направи, е да разгледа как разработваме тази пяна, за да сме сигурни, че ще достигнем до правилното ниво на абсорбирането на ударите при стъпване“, казва тя при анонсирането на моделите.

И отбелязва, че цветовете също не са случайни, като например за обувките с висок профил Chuck Taylor All Star CX е избран диво манго, който е успокояващ и подчертава усещането за пяната. „Насочихме се към този цвят заради усещането, което създава, добавяйки още един слой емоционален комфорт“, казва Ръсел.

Движи се с нова платформа 

Run Star Motion

Забрави какво знаеш за платформите. Изрази смело себе си, но не прави компромис с комфорта в своята градска визия. Новите Run Star Motion на Converse няма да ти го позволят. Пропорциите и линиите на обувките се съчетават по характерен за бранда начин с комфорта. 

Run Star Motion отвеждат плавните линии, вдъхновени от спортните обувки в началото на века до нова, модерна форма и пропорции, черпейки от енергията на градските улици. 

Пяната CX на Converse в стелката в комбинация с филон и смелата подметка ги превръщат в обувки, които ти дават ново усещане и отношение към търсеното от теб съотношение – комфорт/визия.

Усети и виж Converse комфорта 

Chuck Taylor All Star CX 

Покоят не е за тях и те продължават напред. Класическият модел с висок профил и Chuck Taylor All Star CX стил те пренася към комфорта. Запазвайки автентичността им, Converse претворява тези обувки с иновативни материали в името на практичността и удобството. 

Мъжките обувки се завръщат с познатата иновативна пяна – CX на Converce в стелката, а удобството е удвоено и обуването е по-лесно с горната част с еластичност на материята и клуп на петата. Обувките са и с детайли от Ripstop тъкан за издръжливост и здрава подметка.

Моделите Chuck Taylor All Star са синоним на удобни градски обувки за хората със спортен стил от десетилетия. Сега тези мъжки обувки с нисък профил са с иновативни технология и материали за допълнителен комфорт и прилягане. Стелката от пяна CX се грижи за удобството, а еластичността на канавацата ти предоставя прилягане. 

Моделът с нискът профил Chuck Taylor All Star е харесван от поколения, но сега тези мъжки обувки ти дават ново усещане  за комфорт при ходене. 

Лесно е да ги обуеш, но са твърде удобни и не ти се иска да ги събуеш. 

С още един модел обувки Conversе предлага комфорт и интересна визия на дамите - Run Star Hike. 

Познатият дизайн на емблематичните обувки Chuck Taylor All Star High, инспирирани от туристическите модели, се преобръща, за да се превърне в интересната обувка за града Run Star Hike. Рециклираната полиестерна конструкция и контурът на петата се съчетават с автентичната звезда на глезена, а високата бяла платформа привлича погледа и го отвежда към назъбената подметка. 

Комфортът се подчертава от OrthoLite cтелка за омекотяване.  

Converse издига дизайна и комфорта в обувките си, като преосмисля своите класики с пяната CX. Иновация, която те отвежда където и да е в удобство, и визия, която те отличава – новите Converse.