Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Mirage Sport Remix на Puma – обувки, вдъхновени от музиката и диджеите

Световният спортен бранд Puma създаде новите MirageMirage Sport Remix. Новото попълнение в линията Mirage преплита линии и конструкции, повлияни от музиката и диджеите.

За да се убеди в представянето на модела, Puma проследи един ден на посланика и лице на Mirage серията DJ Snake, който ги носи навсякъде.

Смесицата от градска и спортна визия, както и дизайнът, вдъхновен от изпълненията на диджеите и музиката, ясно се отличават в обувките, а цветовете, заимствани също от там, ги подчертават. Те перфектно подхождат на DJ Snake през целия ден и за всеки повод.

При представянето на модела по-рано през лятото той споделя, че няма търпение да ги носи пред публика.

Горната част комбинира освен различни цветове и различни материали и тъкани – мрежеста материя, синтетична кожа и велур.  

Комфортът при стъпване е оставен на леката и омекотяваща междинна подметка от IMEVA материала на Puma. Релефната подметка е перфектният завършек на обувките не само за осигуряване на сцепление при стъпване, но дори по отношение на цветовете.

Моделите от серията Mirage са част от обувките на Puma във Futro стил, който съчетава и претворява ретро модели с дизайн с футуристично вдъхновение.