Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Колекцията The Vans x Simpsons: невероятно забавна комбинация

Марката VANS създаде забележителна селекция обувки, облекла и аксесоари с любимото на милиони анимационно семейство

Емблематичната марка VANS отдава почит на друга икона на американската поп култура - семейство Симпсън. Анимационното шоу е сред любимите предавания на хора от различни поколения не само в родните му Съединени щати, но и по целия свят. Благодарение на забавните истории от кухнята на фамилния живот, остроумни реплики и находчиви хрумвания по различни теми и въпроси от първия епизод до днес Симпсън грабват любовта на публиката, а с нея и десетки телевизионни награди. Този сезон Vans засвидетелства уважението си към легендарната телевизионна анимация, създавайки колекция с героите от сериала.

Където и да се появят Хоумър, Мардж, Барт, Лиса и Маги, те създават настроение, а начинът, по който са представени върху дрехи, обувки и аксесоари, определено ще допадне на техните фенове. Още повече когато те са VANS.

Всички членове на семейството с типични изражения от дебюта си на екрана и днес окупират модела UA SK8-HI, за да подчертаят неостаряващия стил и да изпъкнат върху контрастната визия на обувките, изтласквайки отвътре типичния за VANS шахматен принт.

OLD SKOOL моделът пък черпи вдъхновение от кръчмата на Мо и освен Хоумър и съдържателя на знаковото заведение приютява и други колоритни жители на Спрингфийлд.

Върху модела Era от колекцията са намерили място мишката Ичи и котката Скречи, които са във вихъра си по цялата дължина на обувката. А на обратната страна на езика, стъпило върху скейтборд, с обувки във Vans стил се усмихва и кучето Пучи.

В колекцията The Vans x Simpsons любимото анимационно семейство присъства и върху практична раница Old Skool. Запомнящите се физиономии се открояват на фона на карето на Vans. А раницата определено освен забавен външен вид предлага и удобство, като разполага с отделение за лаптоп (в което се побират повечето 15-инчови лаптопи) и позволява да се организират вещите така, че да са подръка. 

Героите от отличавания многократно телевизионен сериал се открояват и върху дамска блуза с удобен дизайн и комфортна материя.

Раница и дамска тениска от колекцията пък освен да ви накарат да се усмихнете, крият и „загадката“ Simpsons Check Eyes и със сигурност дори и неволно ще се запитате чии са очите в жълтите карета. Тениската ще ви допадне с удобството, практичната и комфортна материя, а раницата е с обем от 22 литра и има голямо основно отделение и подплатено отделение за лаптоп, както и преден джоб органайзер.

И, разбира се, поглед към Барт и Лиса. Братът и сестрата се появяват върху своеобразни отделни, ясно разпознаваеми дори цветово серии в колекцията. 

За Лиса са подбрани нежни нюанси на синьото и лилавото на фона на шеговития крещящ надпис „Lisa Simpson For President“. В същия стил е и чантичка за кръста.

Серията El Bartо е посветена на Барт и носи неговия псевдоним на графити художник. Малкият шегаджия е изобразен преди или след поредния номер да тича със спрей в ръка. Блузата в червен цвят определено допринася за открояването на пакостника. 

А раницата, освен с лика на Барт, може да се похвали и с още характеристики, като отделение, в което се побират повечето 15-инчови лаптопи, джобове за електроника и за бутилка, както и каишка за прикрепяне на скейтборд.

Колекцията не би била пълна без любимия анимационен герой на Барт и Ласа и не само на тях – клоуна Кръсти. Той предлага на вниманието на своите фенове меню от ресторанта си Krusty Burger на гърба на мъжка блуза в жълто.

Открийте любимите си герои от легендарния анимационен сериал в колекцията The Vans x Simpsons. 

Добре дошли в Спрингфийлд!