Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Колекцията облекла Puma x Liberty: комфорт и цветове създават настроение

Германският бранд за спортно облекло и екипировка Puma и Liberty Fabrics, известни със своите богато украсени платове с принтове, си партнират за специалната серия облекла и обувки PumaxLiberty, посветена на цветята. Дамски и детски облекла от серията можеш са намериш онлайн на districtshoes.bg.

Смелата и цветна колекция носи духа на 60-те, а ретро нотките и удобните кройки на дрехите от серията са умело съчетани с комфортни материи и подчертани от цветни мотиви. А обувките Puma Slipstream впечатляват със стила - дизайн с плавни линии, висококачествени материали и флорални акценти. 

Продуктите от серията са представени във фотосесия, заснета в традиционен лондонски магазин за цветя, чието аранжиране създава неповторима атмосфера.

Колаборацията черпи вдъхновение от легендарните цветари и магазини за цветя в британската столица - от селските пазари и щандове за цветя в квартал „Хакни“ в Източен Лондон до богато украсените букети, създадени от престижните флористи в „Челси“.

Съчетавайки характерни за Liberty мотиви и спортната естетика на Puma, колекцията очарова с игриви графики върху облеклата и обувките.

PUMA x Liberty е тук, за да ти даде възможност да изявиш себе си в комфортно облекло с ярки, цветни акценти и принтове, създаващи увереност и настроение.