Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дуа Липа впечатлява с обувките Mayze на Puma

Спортната компания Puma създаде първата си кампания с певицата Дуа Липа и я посвети на Mayze – обувки с характерен дизайн и смела визия.

Брандът създава модела за момичета с изявен стил, любителки на градската мода и тенденции, които впечатляват с небрежна елегантност и оригиналност. 

Puma залага на автентични и дръзки съчетания – различни материали и текстура, игра на цветове и забележителна подметка. Акцентира върху всеки елемент със свойствения си почерк, за да получи Mayze.

При снимките за кампанията на модния фотограф Марио Соренти Дуа Липа е облечена изцяло в Puma

А за обувките споделя, че ѝ пасват перфектно на сцената и извън нея. Класическата визия и подметката са толкова универсални, че се адаптират към всяка визия, отбелязва певицата. 

Различните вариации на модела комбинират различни материали – велур и набук, кожа и велур, TPU елементът при петата и конструкцията очертават характера на обувките, които черпят вдъхновение от миналото и задават тона за нова Puma класика.

Mayze е част от платформата She Moves Us на Puma. Тя насочва светлините към дами посланици на марката, за да отдаде заслуженото на жените с принос за напредъка на културата и спорта, вдъхновили други по света.