Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дамските обувки Kosmo Rider на Puma – дръзки и оригинални

Световният спортен бранд PUMA отново впечатлява с обувки от серията Rider. Дамският модел Kosmo Rider е за дамите, които искат да внесат оригиналност във визията си.

Kosmo Rider черпи вдъхновение и от дигиталния, и реалния свят. Моделът е създаден за онези, които оценяват предимствата им и във всеки от тях намират път себе си да изразят.

Цветовете и плътната подметка придават на Kosmo Rider дръзка визия. Дебютният модел се заиграва с текстилна основа и микс от плътни и полупрозрачни покривни елементи. Мрежеста материя, метални детайли и отличителната Puma лента добавят интересни акценти към обувките.

Kosmo Rider е част от платформата She Moves Us на PUMA. Тя насочва светлините към дами посланици на марката, за да отдаде заслуженото на жените с принос за напредъка на културата и спорта, вдъхновили други по света.

Kosmo Rider е представен от младата американска певица и модел Дикси Д’Aмелио, която е изключително популярна в социалната мрежа TikTok.