Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дамските обувки Cruise Rider на Puma - смели цветове и по-висока подметка

Уини Харлоу представя новия модел Puma Cruise Rider – дамските обувки, които се отличават със забавна смесица от цветове и повдигнатата подметка.

След като се утвърдиха като чудесни ежедневни обувки за жени със спортна визия, които държат да предизвикат със стил и да се радват на комфорт, Cruise Rider на Puma блестят отново с цветовата си схема - този път в пастелни нюанси. 

Женствен силует, междинна подметка с изваяни детайли, TPU елемент и специална пяна Rider, за да осигури максимален комфорт – това са накратко обувките Cruise Rider.

Комфортни и стилни, те притежават характеристики на спортните обувки Puma, но наблягат на уникални цветови комбинации, не забравят качествените материали и се отличават с по-висока подметка в сравнение с други модели на бранда.

Перфектни и за работа, и за моменти на отмора, и за шопинг обиколки, новите Cruise Rider от Puma играат смело с цветовете и промотират чрез нея повдигнатата подметка.

Моделът и рекламно лице на Puma Уини Харлоу признава, че обича ярки и смели цветове и затова смята, че новите сезонни палитри на Cruise Rider са идеални за нея, тъй като озаряват погледа ѝ.

Новите дамски обувки Cruise Rider на Puma можеш да намериш в магазини DISTRICT и онлайн на districtshoes.bg.