Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дамските облекла PUMA T7 AOP: комфорт и стил за града

Комфортна материя и оригинален принт се съчетават с емблематичните ленти на дрехите

Германският спортен бранд PUMA претворява едни от най-емблематичните си облекла и създава женствени спортни дрехи за града. Дамските облекла - горнища и долнища, от серията T7 AOP са комфортни и стилни с ретро и забавни нотки, за да се превърнат в предпочитан избор за деня.

Основателят на PUMA Рудолф Даслер създава първите спортни екипи от линията T7 през 1967 г. Отличават се с ленти, широки 7 сантиметра, преминаващи по цялата дължина на ръкавите и крачолите. Оттам идва и името на екипите. Футболистите на германския клуб Борусия – Мьонхенгладбах пък са първите, които носят екипите.

Поради своя комфорт и стил дрехите от серията T7 скоро биват обличани не само от спортисти, но и от хип-хоп изпълнители и артисти. Така T7 облеклата на PUMA си пробиват път от стадионите към главните улици на градовете, стават популярни и добиват статут на удобни ежедневни дрехи.

Вдъхновен от наследството на бранда в спорта и културата, дизайнерският екип на PUMA създава дамските облекла от серията T7 AOP, които са част от актуалната колекция на марката.

Горнището е със скъсен дизайн, а долнището – с висока талия и права кройка на крачолите. Моделите с ретро нотки и отличителните ленти са претворени със съвременна материя с DryCell технология за оптимален комфорт. А закачливият принт е още едно намигване към градския стил.

Дамските облекла от серията T7 AOP на Puma можеш да намериш в магазини DISTRICT и онлайн на districtshoes.bg.