Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дамските Air Force 1: пак са същите и отново са различни

Има модели обувки, които никога не губят популярността си. Колко са те? Със сигурност не един и два. И определено Air Force 1 на Nike се нарежда сред тях. Защото са стъпили здраво върху опита и наследството си, но улавят духа на времето и експериментират със своя облик.

Едва ли можем да дадем по-добър пример от новите дамски модели Nike Air Force 1, сред които се откроява Shadow. За него в пълна сила може да се каже, че оправдава очакванията, даже ги надминава и можеш да се изненадаш приятно от неочакваното що се касае за визията.

Знаковите обувки Air Force 1 на Nike дебютират преди близо 40 години през 1982 година. Моделът, който носи името на самолета на президента на САЩ, първо стъпва на баскетболното игрище. Обувките са с височина до глезена, вдъхновени са от туристическите модели и бързо придобиват популярност сред звезди от Националната баскетболна асоциация на САЩ. Година по-късно се появява и ниската версия на Air Force 1.

Две десетилетия след дебюта на обувките – от 2001 година, моделът радва и дамите, които харесват удобството и ценят креативността при съчетанията в облеклото. Запознати пресмятат, че Nike създават годишно десетки версии на Air Force 1, които като цяло се нареждат сред най-продаваните спортни обувки в историята. И отдавна са си създали име сред любителите на градската мода.

Двадесет години след първия дамски модел Nike Air Force 1 определено има какво да покаже, като играе с цветове и детайли и запазва непроменени редица характеристики на обувките като разпознаваемата горна част. Подходът мнозина ще сметнат за печеливш, защото приковава погледа към познатото лого и други отличителни черти на моделите.

Дамските обувки Air Force 1 ти дават комфорта, който познаваш, а визията - увереността, че си подбрала своя подходящ за градски стил модел на Nike сред предлаганото многоообразие.