Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

CONVERSEхBUGS BUNNY – една наистина забавна колекция

Бъгс Бъни се появява за първи път на екрана преди 80 години и се превръща в един от любимите анимационни герои. По повод юбилея си той е специален гост на Converse за една по-различна весела и динамична колекция обувки и облекло, която няма как да не ви накара да се усмихнете и да я обикнете.

Converse не забравя любимците на поколения любители на рисуваните филмчета и отдава почит и на известния заек, който свойски заема мястото си върху продуктите на марката. Той се появява върху модели Chuck Taylor All-Star с висок и нисък профил и в свой стил оживява принтовете, които Converse му „подаряват“ за годишнината.

Обувките в черен цвят – мъжки и дамски, показват как Бъгс ги „пробива“ отстрани и хрупа морков, гледайки от дупката както във „Весели мелодии“. Взел е и ножици и сръчно реже емблемата на марката в стил „севилския бръснар“.

Върху детските Chuck Taylor популярният заек е бродиран на контрастния червен фон от едната страна на обувките, а от другата е емблемата на Converse. Несъмнено по детски издържаната визия би допаднала на всеки малчуган.

А белите, мъжки обувки проследяват как Бъгс се е променял през годините, като това е направено с различните образи на героя от „най-ранна възраст“ до съвременната графика, с която сме свикнали. Отличителното е, че Бъгс е все усмихнат - от петата до средата на обувките Chuck Taylor.

Бъгс се усмихва и от стелките на моделите, а върху езика Converse напомнят повода за колекцията – 80-годишнината на героя. Освен обувки от Converse са изработили и серия облекло, посветено на анимационния герой, като в магазини DISTRICT и на districtshoes.bg можете да намерите тениски с любимия заек. 

Чрез BUGS BUNNY колекцията Converse за пореден път показва, че сътрудничеството с любими анимационни герои е забавно, успешно, а резултатът е запомнящи се продукти, които впечатляват и забавляват.