Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Атрактивната комбинация в обувките RS-FAST на Puma: цветни, малко ретро, много смели

Спортният бранд Puma представи смел и цветен модел от емблематичната серия обувки RS, създавайки RS Fast. Той съчетава детайли от първите години на хилядолетието с футуристична естетика.

RS Fast е създаден за любителите на спортни обувки, които не се страхуват от смели, стилни идеи и цветни дрехи. Дизайнът на модела се откроява с дръзка палитра, интересно позициониране на логото и запомняща се графика.

Семейството спортни модели RS води началото си от 80-те години, когато Puma пуска първите си обувки с технология за омекотяване Running System.

В последно време брандът я преоткри, като характерните за серията RS елементи - обемният силует и омекотяването например, остават силно разпознаваеми.

Обувките се отличават с наситени цветове, горна част от мрежеста материя и текстил с велурени и синтетични покривни елементи, актуализирана междинна подметка и характерен TPU елемент при петата. И още един любопитен детайл - в RS-Fast Puma добави своето лого директно отстрани на обувката.