Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Air Max 2090: когато комфортът срещне впечатляваща визия

Air Max 2090 - модел, който вплита в себе си наследството на емблематичните Air Max 90 и го отнася към бъдещето с иновации и впечатляваща визия. Излязъл на пазара миналата година, моделът вече е изключително популярен. Как Nike успя да го постигне? Посвоему.

Nike отбеляза 30-годишнината на Air Max 90 по присъщия за компанията начин – създаде модела Air Max 2090. Брандът реконструира оригинала, като запазва негови характерни черти и влага иновации, въвеждайки FlyEase в семейството на Air Max 90. Така на пазара през миналата година се появява Air Max 2090, презентиран като модел илюстрация на бъдещето, каквато е била идеята и за Air Max 90 преди десетилетия.

За да осигури целодневен комфорт, Air Max 2090 е с по-голяма въздушна камера - прозорецът е с 200 процента по-голям от традиционните въздушни камери преди 30 години.

Air Max 2090 повтаря вафлената подметка на предшественика си, като и при него са заложени отделни гъвкави канали, но линиите са актуализирани с цел подобряване на представянето 30 години по-късно.

Емблематичното лого на Nike е поставено по интересен начин, който допада на потребителите – детайл, заимстван от Air Max 90 и пренесен в бъдещето.

И в двата модела играта на цветовете не е случайна. По-тъмните подчертават здравината на конструкцията на обувките. Най-поддържащите материали са изцяло непрозрачни, а най-малко поддържащите и по-леки се отличават с по-голяма прозрачност.