Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT Пловдив Retail Park

Адрес

бул."Менделеев" 2 /Асеновградско шосе, срещу Homemax/, Retail Park Plovdiv

Работно време

понеделник-петък: 10:00-20:00
cъбота-неделя: 10:00-19:00

На 06.07.2021 г. магазинът ще отвори в 11.00 ч.SPORT DEPOT-Retail Park предоставя и услугата "Поръчай чрез Viber или телефон, вземи от магазин". Свържи се на телефон: 0893 32 98 64

Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
 

Уважаеми клиенти, 
заповядайте в нашия магазин в Retail Park в Пловдив!

Площ: 1510 кв. м 

Тук ще намерите огромно разнообразие от спортни стоки от топ марки, сред които adidas, Puma, Nike, Lotto, Reebok, Champion, Speedo, всичко необходимо за туризма, голям избор от фитнес уреди, велосипеди и аксесоари за тях. Ще откриете и пълна гама от специализирани стоки за всички спортове и занимания на открито, както и всичко необходимо за професионалисти и любители. 

Пазаруващите в магазина могат да се възползват от бонус програма за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България. 

Очакваме Ви в магазин SPORT DEPOT с хиляди идеи за спорт и свободно време и много изненади!
 ... 

Бъдете спокойни - с оглед вашата и нашата безопасност работим с пропускателен режим и при засилени хигиенни мерки. Носете своите маски и спазвайте необходимата дистанция!

 

Въведохме и роботизирана технология, чрез която се грижим за безопасността на всички наши клиенти. Тя гарантира, че всеки посетител на магазините ни носи маска и е с нормална телесна температура.

Още на входа иновативното устройство разпознава дали влизащият носи маска или не. Ако човекът няма маска на лицето, го призовава на глас да постави такава. След това то приканва клиента да застане пред него, за да измери температурата му и съобщава, ако тя е над 37 градуса. Ако температурата е под 37 градуса, човекът може да влезе в магазина.

Пазарувайте сигурно и спокойно!