Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

SPORT DEPOT Бургас Славейков

Адрес

ж.к."Славейков" №189 (до спортна зала Младост)

Работно време

понеделник-неделя: 10:00-20:00

SPORT DEPOT-"Славейков" предоставя и услугата "Поръчай чрез Viber или телефон, вземи от магазин". Свържи се на телефон: 0877 13 38 71

Контакти
[email protected]
Специализирани сектори
Телефон на клиента: 0701 90009 /на цената на един градски разговор/

Уважаеми клиенти, 
заповядайте в нашия магазин в ж.к. "Славейков" в Бургас!

Площ: 505 кв. м

В магазина ще откриете разнообразни решения и всичко необходимо за спорт и свободното време: дрехи, обувки и аксесоари за туризъм и свободно време, фитнес уреди и аксесоари, екипировка за различни индивидуални и групови спортове - плуване, тенис, футбол, волейбол и други. Най-новите колекции на аdidas, Puma, Reebok, Nike, Lotto, Champion, Speedo и много други известни марки се предлагат на изключително атрактивни цени. 

Пазаруващите в SPORT DEPOT могат да се възползват от бонус програма за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България. 

Очакваме Ви в спортен магазин SPORT DEPOT с хиляди идеи за спорт и свободно време и много изненади! 

... 

Бъдете спокойни - с оглед вашата и нашата безопасност работим с пропускателен режим и при засилени хигиенни мерки. Носете своите маски и спазвайте необходимата дистанция.

Въведохме и роботизирана технология, чрез която се грижим за безопасността на всички наши клиенти. Тя гарантира, че всеки посетител на магазините ни носи маска и е с нормална телесна температура.

Още на входа иновативното устройство разпознава дали влизащият носи маска или не. Ако човекът няма маска на лицето, го призовава на глас да постави такава. След това то приканва клиента да застане пред него, за да измери температурата му и съобщава, ако тя е над 37 градуса. Ако температурата е под 37 градуса, човекът може да влезе в магазина.

Пазарувайте сигурно и спокойно!