Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

air-max-day-giveaway

На 26 март 1987, завинаги се променя историята на кецовете. Air Max 1, шедьовър в дизайна и производството от кръстника на кецовете Тинкър Хатфилд, е пуснат на пазара като революционен модел. Вдъхновен от естетиката на парижкия център Помпиду, Air Max 1 е първия модел с видима въздушна камера. 30 години по-късно Air Max 1 все още е един от най-търсените сникърси в магазините.

Много може да се каже за влиянието на Air Max 1 върху спорта и уличната култура през годините след това, но едва през 2014 г. Nike измисли нова формула, за да разшири още повече наследството на Max.

През 2014 г. Nike решава да отдаде почит на влиянието на Air Max 1, в оригиналната му цветова комбинация, като го пусна в ограничен тираж, с две ключови допълнения:

1. Допълнителен цвят, заложен в подметката

2. Датата, избродирана на езика на обувката


Рилийзът на подобренията в модела слагат и началото на отбелязването на първия Air Max Day. Той е проведен в няколко големи града. Шанхай е първият домакин на събитието и в центъра е поставена огромна кутия, с изложени в нея всички видове Air Max модели.
От Ню Йорк до Лос Анжелис фенове са отпразнували събитието.

1. включи се в играта от 23 до 26 март

2 отговори вярно на въпроса
"Кога е проведен първия Air Max Day?

3. Тагни двама приятели

Виж пълните правила ТУК