Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

adidas-haiwee

hero-d
hero-m

adidas Originals HAIWEE – завръщането в бъдещето, за което нямахме търпение

След завръщането на моделите Ozweego и LXCON, следващата глава в историята на съвременните класики отваря HAIWEE. Моделът на adidas Originals HAIWEE е новата съвременна обувка, която черпи вдъхновение от винтидж маратонките за бягане.
Създадени, за да изпъкват, тези обувки са образецът на идеята на бранда да взима всичко най-добро от миналото и да го превръща в ново бъдеще. И въпреки че моделът HAIWEE със сигурност притежава ретро елементи, той може да бъде считан за класика, както от сегашните, така и от следващите поколения.
Горната им част е съставена от мрежа и велурени елементи, които подчертават забележителния вълнообразен дизайн отстрани, а подметката EVA допринася за удобството и лекотата на новия модел.
С нова интерпретация на 90-тарските обувки HAIWEE е перфектният домакин, който може да срещне на едно място различните поколения фенове на кецове и да им предостави стил и комфорт. Моделът HAIWEE е капсулата на времето за всички, които не са били част от вълната на ефектната мода на 90-те, и за тези, които ще си припомнят чара на неоновите елементи и обемните силуети.
HAIWEE дават старт на вълнуваща ера в света на спортните обувки, която е едновременно позната, но и напълно нова. С подобрена технология на дишаща горна част и уникални цветни комбинации, този модел е създаден да бъде забелязан.

ВИЖ МОДЕЛА

image
image
image
image