Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Вечната класика на Reebok

Историята на вечната класика Reebok Freestyler HI започва през 80-те години на миналия век, когато обувката променя женските представи за тренировка. Тогава моделът бил предпочитан основно за аеробика, но днес се носи в ежедневието, защото съответства на активния начин на живот на всяко съвременно градско момиче.

Култовият модел е с висок профил и две пристягащи ленти над глезена за по-плътно прилепване по крака. Изработен е от много мека износоустойчива кожа, междинната подметка е от EVA пяна за максимално удобство, а гумената подметка осигурява по-добро сцепление.

Тази година за пореден път супермоделът Джиджи Хадид ще бъде рекламно лице на класическите модели Reebok, a в новата кампания "Always Classic" ще участват и Ариана Гранде, Рей Сремърд, Лил Яхти и Теяна Тейлър със страхотните модели Freestyle Hi, Classic Leather, Club C и Workout Plus.

От 2016 г. досега Джиджи Хадид е част от няколко жестоки рекламни кампании на марката Reebok, а всяка следваща е още по-успешна от предишната. За Reebok Freestyler HI високите очаквания са оправдани за пореден път.

Разгледайте всички модели спортни обувки Reebok в магазини DISTRICT и онлайн тук.