Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Обувките с мрежа ни плениха

Бургаски вечери, рибарски мрежи. Когато е лято и видим мрежа - това е асоциацията. Така измислихме песента „Бургаски вечери, адидас мрежи” и я пеем през цялото време прекарано на море, защото ни е удобно и се чувстваме добре. А защо се чувстваме удобно? Защото носим на краката си най-удобните обувки във вселената. Съжаляваме, ако категоричността ви обижда, но това е факт. Най-удобните обувки във вселената.

Имат си и име. Deerupt – обувки за спорт, за свободно време и за кеф. Съвременна интерпретация на наследството на adidas, реализирана чрез радикално нов външен вид. Едновременно минималистичен и дързък, силуетът поглежда към архива за вдъхновение за мрежестия си дизайн, докато дебютира с нов профил, който остава неоспоримо adidas.

Обухме ги и се преродихме, това е истината. Няма да ги събуем до края на ваканцията. А сега ви разказваме и на вас колко са готини. Градски, универсални и вечни. Вдъхновени по равно от градоустройството, архитектурата и естествените феномени, Deerupt поставят решетката в основата на дизайн принципите си. Първоначално представени в силуетите за бягане на adidas от 80-те години на миналия век, като ключов елемент на моделите обувки New York и Marathon Training, днес мрежестият дизайн е разпрострян така, че да обгърне цялата обувка. Когато се развие до преувеличени пропорции и се инжектира електриков цвят, мрежата се трансформира в дързък съвременен визуален мотив.

Непрекъснато играейки със самата мрежа чрез текстури, слоеве и различни перспективи, подвижният, вдъхновен от обувките за бягане дизайн, предлага ултралека конструкция с текстилна горна част, покрита с еластична мрежа. Отвътре зони с пяна, формовани по подплатата на обувката, осигуряват максимална степен на напасване, като фиксират крака в обувката, създавайки стабилна поддръжка. Резултатът е продукт с наистина уникално предимство: обувка, която се напасва, за да осигури максимален комфорт.

Deerupt се лансира в цветовата комбинация Solar Bird, комбинация от два емблематични тона за adidas: Solar Red (слънчево червено) и Bluebird (гълъбово синьо). Проектиран със силна визуална идентичност – изчистена естетика, осигуряваща максимално въздействие.

С тях тичаме, покоряваме нови върхове и изглеждаме добре на снимките. Какво по-хубаво?