Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Колекцията YOU на Skechers - обувки, за които краката си мечтаят

Те са гъвкави. Те са активни. Те комбинират lifestyle и wellness. Представяме ви новата колекция YOU на Skechers - обувки, създадени специално за женското стъпало. Стилни, комфортни и леки, подходящи както за ежедневието, така и за тренировки и пътуване. Проектирани специално за теб, защото…

Ти си уникална.
Ти заслужаваш хубави неща в живота си.
Ти си красива.
Ти излъчваш вдъхновение.
Ти се интересуваш от света.
Ти вярваш, че животът е пълен с възможности.
Ти си постоянно в движение, но и знаеш кога да спреш, за да дадеш любов.

Колекцията YOU (Ти) е за теб. Със своята мрежеста материя в горната част, наподобяваща чорап, прилягане към крака идеално, а той диша и се чувства добре. Всяка стъпка с тях зарежда с нова енергия. Стелката е олекотена, а специален панел в областта на петата отговаря за стабилността. Релефната подметка, от своя страна, гарантира отлично сцепление с настилката.

Марката умее да бъде близо до своите клиенти, затова под хаштага #YOUbySkechers във Фейсбук може да разгледате как останалите жени са включили обувките в ежедневието, а също да участвате със своя снимка. Кампанията има и собствена песен с вдъхновяващ видеоклип: https://www.youtube.com/watch?v=yZ3AhA4ofEY. YOU от Skechers - не обувка, а лайфстал.