Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дуа Липа и Suede Mayu на Puma: платформата се вписва във всеки стил

Световната поп звезда и модна икона Дуа Липа обува модела Suede Mayu на Puma, за да покаже как може да създава знакови съчетания и да си играе със стила.

Моделът заимства елементи от дизайна на един от най -емблематичните стилове на марката и променя изцяло пропорциите, за да осъвремени визията. 

За снимките на кампанията за Suede Mayu, направени от фотографа Марио Соренти, Дуа Липа избира стилни, но определено предизвикателни дрехи, а целта е да се подчертае колко универсални могат да бъдат обувките.

Горната част на Suede Mayu черпи вдъхновение и елементи от един от най-емблематичните модели от миналото на Puma, но силуетът е променен, а увеличените пропорции на платформата му придават свеж и модерен вид. Обувките са леки и комфортни, а цялостният дизайн позволява различни съчетания в облеклото. Така линиите и пропорциите издигат визията на ретро моделиге до нови, съвременни висоти.

Дуа Липа участва в кампанията She Moves Us на Puma. Тя насочва светлините към дами посланици на марката, за да отдаде заслуженото на жените с принос за напредъка на модата, културата и спорта, вдъхновили други по света.