Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дамската колекция Puma Intl Game: комфорт и игра на цветове за свежа визия

Дамската колекция на Puma Intl Game e вдъхновена от силата на спорта да обединява света, а графичните елементи и палитрата комбинират цветове от флагове, за да подчертаят единството. 

С каквото и да се заемеш, винаги го правиш с лекота, като на игра, открояваш се с дързост, хъс и отборен дух? Заради това Puma е твой фен, представяме ти дамската селекция на спортния бранд Intl Game. Нека играта започне! 

В Puma Intl Game звездата са обувките Cali Star, но преобразени с характерната за колекцията визия. Те приковават погледите към теб, защото не се страхуваш да бъдеш с визия различна, цветна, енергична.

Моделът е с изчистен силует, готов да тръгне с теб из града. Той ти предлага комфорт в ежедневието с кожена горна част със съобразени за сезона перфорации за оптимална свежест. Принадлежността на обувките към колекцията се подчертава от пъстрия принт над петата.

Като част от селекцията ти представяме и дамско спортно горнище Int Game със свободна кройка и скъсена дължина. Леко и удобно, то ще внесе свежест в гардероба ти и често ще те придружава, защото със своята игра на цветовете ще ти позволи безброй комбинации.

Съчетанието на комфорт и атрактивен принт ще ти предложи и клинът от дамската серия Intl Game. Меката материя е продукт на устойчиво отглеждане на памук, а удобството се допълва от широкия колан. 

От памук е и тениската Intl Game, в която интересният принт оцветява логото на бранда върху дрехата. Лека, удобна, със свободна кройка тя е именно онази, която да облечеш, когато бързаш да излезеш от дома, за да се насладиш на прекрасен ден в града.

Дамската колекция Puma Intl Game